Welkom Welkom

Welkom in de Grote of St. Janskerk en in onze gemeenschap. U vindt ons in het hart van Schiedam. U kunt ons niet missen. De grote en robuuste toren van de kerk is vanuit heel Schiedam te zien en wijst u de weg. De ingang is aan de Lange Kerkstraat en in de winter via de toren.
Op zondagmorgen komen we bijeen -van jong tot oud- en vieren dat met een wekelijkse eredienst om tien uur en vanzelfsprekend ook op de kerkelijke hoogtijdagen zoals Pasen, Pinksteren en rondom het Kerstfeest.
Wie wij zijn en waar we voor staan vertellen wij u graag. U vindt het onder het kopje "Over ons" in het menu.
U bent van harte welkom en voel u welkom.

Afgelopen zondag 27 mei 2018 vond er in de Grote Kerk een gemeenteberaad plaats. U kunt hieronder de powerpoint terugvinden en de gestelde vragen door de gemeentelden.

/uploads/klant391/files/27-05-2018 gemeenteberaad.pdf

/uploads/klant391/files/Schiedam Gemeenteberaad zondag 27 mei 2018 vragen en opmerkingen.pdf

Na de zomervakantie gaat het project de Groen Kerk van start. Deze diensten zullen gaan over duurzaamheid:

19 augustus themadienst Groene Kerk

26 augustus Jezus de Timmerman
Gastspreker Nicole Cub ‘afval the challenge’

9 september: Gods wijsheid in de schepping.
Gastspreker Anita de Bo over bijen

16 september de taak/plaats van de mens in de schepping.
Gastspreker Willemijn Sneep over energiezuinig    wonen

23 september themadienst Groene Kerk