Welkom Welkom

Welkom in de Grote of St. Janskerk en in onze gemeenschap. U vindt ons in het hart van Schiedam. U kunt ons niet missen. De grote en robuuste toren van de kerk is vanuit heel Schiedam te zien en wijst u de weg. De ingang is aan de Lange Kerkstraat en in de winter via de toren.
Op zondagmorgen komen we bijeen -van jong tot oud- en vieren dat met een wekelijkse eredienst om tien uur en vanzelfsprekend ook op de kerkelijke hoogtijdagen zoals Pasen, Pinksteren en rondom het Kerstfeest.
Wie wij zijn en waar we voor staan vertellen wij u graag. U vindt het onder het kopje "Over ons" in het menu.
U bent van harte welkom en voel u welkom.

Graag willen wij je uitnodigen om in de aanloop naar en rond de kerstdagen één of meer van de kerkdiensten mee te maken in de Grote Kerk. Samen zingen we de bekende kerstliederen zingen en luisteren we naar het kerstverhaal. Vol
verwachting mogen we uitzien naar het kerstfeest, waarop we de komst vieren van de redder van deze wereld.

Zondag 3 december om 10.00uur: Kerkdienst 1 e adventszondag. Voorganger ds. Marjolijn Russchen. Met
medewerking van het kinderkoor.
Zondag 10 december om 10.00uur: Kerkdienst 2 e adventszondag. Voorganger ds. Marjolijn Russchen. Met
medewerking van de cantorij Sursum Corda
Zondag 17 december om 10.00uur: Kerkdienst 3 e adventzondag. Voorganger ds. Marjolijn Russchen
Zondag 17 dec om 17.00uur: Kerstzang bij kaarslicht m.m.v. Burgemeester C. Lamers, Rijnmondband, Vlaardings koor Gloria Toonkunst en Ds. Marjolijn Russchen.
Zondag 24 december om 10.00uur: Kerkdienst 4e adventszondag. Voorganger ds. Jan de Visser uit Maassluis
Zondag 24 december om 19.00uur: Kinderkerstnacht met musical van de kinderen
Zondag 24 december om 22.00uur: Kerstnachtdienst met m.m.v. Vocalis St. Jan
Maandag 25 dec om 10.00 uur: Kerstviering eerste kerstdag met ds. Marjolijn Russchen