Kinderkerstmusical Kinderkerstmusical

De inschrijving om deel te nemen is gesloten.

Musical tijdens de Kinderkerstnachtdienst.
We zijn weer begonnen met een enthousiaste groep van 22 kinderen en een superleuke musical met swingende liedjes en het kerstverhaal in een moderne jas.
De musical  heet ‘Geknipt voor kerst’.

'Geknipt voor Kerst' is de nieuwe eigentijdse musical die dit jaar in de Kinderkerstnachtdienst wordt opgevoerd door 22 kinderen van 6-12 jaar.
In deze musical viert de dorpskerk haar 250-jarig bestaan met een speciale kerstdienst.
De kerk heeft het reclamebureau Brainfreeze van Dorien en Debby Deadline ingehuurd voor een campagne om zo veel mogelijk mensen naar de dienst te krijgen.
Het kappersechtpaar Henkjan en Hermien Knipstra heeft hetzelfde bureau ingeschakeld voor een campagne rond kerst.
Het bureau komt met het idee om beide zaken te combineren: Henkjan en Hermien gaan de kapsels verzorgen van alle personen die in de kerstdienst op het podium staan.
Er is één obstakel: de tweeling van de familie Knipstra heeft een bos weerbarstig haar en is daardoor geen reclame voor de kapperskunsten van Henkjan en Hermien.De dominee had juist de tweeling gevraagd om de adventskaarsen aan te steken. Dorien en Debby Deadline steken daar een stokje voor en nu zitten Henjanen Hermien Knipstra met een dilemma: hun campagne door laten gaan of kiezen voor hun zoon en dochter?
Ben jij, bent u benieuwd hoe dit zal aflopen kom dan op 24 december om 19.30 uur naar de Kinderkerstnachtdienst in de Ark in Schiedam.
De deur is vanaf 19.00 uur open.

Arlène Drenkelford 010-2470944
Luc en Isabella Beumer 010-4714964