Welkom,..... Welkom,.....

Welkom bent u altijd in de Dorpskerk.
In de Hervormde gemeente Kethel Spaland zijn we actief bezig om met elkaar het kerkbezoek en het gemeente zijn in stand te houden. In samenwerking met de Ark organiseren wij een diversiteit aan activiteiten en kerken om de week gezamenlijk. 
Wij geven u graag een warm welkom in ons bedehuis van God, de Dorpskerk.
Een eeuwenoud monument, een veelzeggend teken in de tijd.


 
Waar zijn wij nu actief mee bezig? Waar zijn wij nu actief mee bezig?

Graag uw aandacht voor de volgende berichten:
Startzondag in De Ark
Op zondag 17 september is er weer de traditionele startzondag in De Ark. Het belooft een feestelijke dienst te worden met zang, blijvende en vertrekkende ambtsdragers, uitgebreid koffiedrinken en ’s middags volleyballen. Een samen-zijn dat u ook dit jaar niet mag missen. 
 
Vredesweek Schiedam
Van 16 t/m 24 september is er de Vredesweek met diverse activiteiten in de stad, w.o. ook in onze kerken. U treft het programma aan in bijgaande flyer. Wanneer ook u zich zorgen maakt over het geweld en de oorlog in de wereld, bezoek dan een of meerdere bijeenkomst(en) en laat weten dat ook u wil dat dit stopt! 
 
1 oktober, Kliederkerk.
Op die zondag is er vanaf 9.45 uur in De Ark weer de Kliederkerk. Het thema is dit keer Mozes en biedt voor kinderen en hun eventuele begeleiders weer een leuk en gevarieerd programma. Na een korte dienst sluiten we af met een gezamenlijke lunch. Zie voor meer informatie